MYRTLE GREEN
MYRTLE GREEN (Myrtus communis, CAS 8008-46-6, Menşe: Tunus) ürününü doğrudan Astier Demarest (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: AEO.
- Referans: Myrtle Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
- %100 doğal
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Üretim Süreci: Buhar Damıtması
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance
Astier Demarest firmasından
- Menşei Ülke: Tunus
- Yetiştirme Yöntemi: Konvansiyonel
- %100 doğal: ✓ Evet
Sertifikalar & Standartlar
- AEO
- Ecocert
- Fair Trade
- UEBT
Tedarik Eden
- Astier Demarest — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Myrtus communis
- CAS Numarası: 8008-46-6 (Şu adla da bilinir: 84082-67-7)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
- Fiziksel Form: Sıvı
Tipik Menşei Yerleri
- Tunisia
- Corsica
- Italy
- Spain
- Morocco
- Turkey
- Albania
- Algeria
- France
- Mediterranean
Alternatif İsimler
- Myrtle leaf oil
- Oil of myrtle
- Oils, myrtle
- Myrtus communis oil
- Essential oil from myrtle
- OIL OF MYRTLE [MI]
- MYRTLE LEAF VOLATILE OIL
- MYRTUS COMMUNIS LEAF OIL
- MYRTUS COMMUNIS OIL [WHO-DD]
- Corsican Pepper Oil
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: REACH kayıtlı, IFRA uyumlu
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8008-46-6, 84082-67-7
- INCI: MYRTUS COMMUNIS OIL
- EC: 282-012-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Bontoux — Fransa
- Carthago Essences — Tunus
- Cedarome — Kanada
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 10
- Tüm tedarikçileri gör