Myrtle Essential Oil
Αγοράστε Myrtle Essential Oil (Myrtus communis, CAS 8008-46-6, Προέλευση: Μαρόκο) απευθείας από την Payan Bertrand, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Myrtle Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
- 100% φυσικό
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Από Payan Bertrand
- Χώρα Προέλευσης: Μαρόκο
- 100% φυσικό: ✓ Ναι
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Προμηθεύεται από
- Payan Bertrand — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myrtus communis
- Αριθμός CAS: 8008-46-6 (Γνωστό και ως: 84082-67-7)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Tunisia
- Corsica
- Italy
- Spain
- Morocco
- Turkey
- Albania
- Algeria
- France
- Mediterranean
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Myrtle leaf oil
- Oil of myrtle
- Oils, myrtle
- Myrtus communis oil
- Essential oil from myrtle
- OIL OF MYRTLE [MI]
- MYRTLE LEAF VOLATILE OIL
- MYRTUS COMMUNIS LEAF OIL
- MYRTUS COMMUNIS OIL [WHO-DD]
- Corsican Pepper Oil
Περιγραφή καταλόγου
- Catalogue ref. E6360.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-46-6, 84082-67-7
- INCI: MYRTUS COMMUNIS OIL
- EC: 282-012-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Carthago Essences — Τυνησία
- Cedarome — Καναδάς
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 9
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Payan Bertrand — προφίλ προμηθευτή