MYRRH OIL, SOMALIA
Αγοράστε MYRRH OIL, SOMALIA (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3, Προέλευση: Σομαλία) απευθείας από την CADIMA PATHE, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Myrrh Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από CADIMA PATHE
- Χώρα Προέλευσης: Σομαλία
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Fair For Life
- Fair Trade
Προμηθεύεται από
- CADIMA PATHE — Courbevoie, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- Αριθμός CAS: 8016-37-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Αναγνωριστικά
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- Dal Maydi — Σομαλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 14
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
CADIMA PATHE — προφίλ προμηθευτή