Myrrh Essential Oil
Αγοράστε Myrrh Essential Oil (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3, Προέλευση: Σομαλία) απευθείας από την Payan Bertrand, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Myrrh Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
- 100% φυσικό
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Από Payan Bertrand
- Χώρα Προέλευσης: Σομαλία
- 100% φυσικό: ✓ Ναι
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Προμηθεύεται από
- Payan Bertrand — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- Αριθμός CAS: 8016-37-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: FEMA GRAS
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Περιγραφή καταλόγου
- Catalogue ref. E6230. Ethical Sourcing range.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- CADIMA PATHE — Γαλλία
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 15
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Payan Bertrand — προφίλ προμηθευτή