Myrrh Essential Oil
Αγοράστε Myrrh Essential Oil (Commiphora myrrha (Nees) Engl., CAS 8016-37-3, Προέλευση: Αιθιοπία, Σομαλία) απευθείας από την MANE, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Myrrh Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
- 100% φυσικό
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Οσφρητικές Νότες: Balsamic, -, -
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από MANE
- Χώρα Προέλευσης: Αιθιοπία · Σομαλία
- 100% φυσικό: ✓ Ναι
Διαθέσιμες μορφές (2)
- Myrrh Essential Oil Namibia · Namibia · Αιθέριο Έλαιο
- Myrrh Essential Oil Namibie · Namibia · Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- Halal
- IFRA
- IFS
- ISO 14001
- ISO 22716
- ISO 45001
- ISO 50001
- Rainforest Alliance Certified
- SMETA
Προμηθεύεται από
- MANE — Le Bar, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Commiphora myrrha (Nees) Engl.
- Αριθμός CAS: 8016-37-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Σχετικό με IFRA: No
- Νότα Αρωματοποιίας: Amber
Τυπικές Προελεύσεις
- Somalia
- Ethiopia
- Yemen
- Saudi Arabia
- Eritrea
- Djibouti
- Northeast Kenya
- Egypt
- India
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Myrrh oil
- Myrrh essential oil
- Commiphora myrrha oil
- Myrrh gum oil
- Heerabol oil
- Myrrh EO
- Myrrh Oil Washed
Αναγνωριστικά
- CAS: 8016-37-3
- INCI: COMMIPHORA MYRRHA OIL
- FEMA: 2766
- EC: 232-543-6, 284-510-0, 309-134-7 / 9000-45-7, 84929-26-0, 100084-96-6
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- CADIMA PATHE — Γαλλία
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 14
- Δείτε όλους τους προμηθευτές