MUGWORT EO
MUGWORT EO (Artemisia absinthium L., CAS 8008-93-3) ürününü doğrudan BERNARDI GROUP (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: C-TPAT, EcoVadis.
- Referans: Wormwood Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- C-TPAT
- EcoVadis
- FDA Registered
- Sedex
Tedarik Eden
- BERNARDI GROUP — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Artemisia absinthium L.
- CAS Numarası: 8008-93-3 (Şu adla da bilinir: 84929-19-1)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Europe
- North Africa
- Western Asia
- USA
- China
Alternatif İsimler
- Absinthe oil
- Absinthium oil
- Artemisia absinthium oil
- Artemisia oil
- Armoise oil
- Absinthium
- Armoise
- Armoise extract
- Oils, wormwood
- WORMWOOD OIL
- Wormwood (Artemisia absinthium L.)
- Armoise oil (Artemisia vulgaris L.)
- Wormwood oil (Artemisia absinthium L.)
- Arthemisia wormseeds (Artemisia cina Berg.)
- Armoise oil; Southernwood oil
- WORMWOOD OIL CUBA
- WORMWOOD OIL ITALY
Tanımlayıcılar
- CAS: 8008-93-3, 84929-19-1
- INCI: Artemisia Vulgaris Oil
- FEMA: 3116
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Çin
- Cedarome — Kanada
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 8
- Tüm tedarikçileri gör