MUGWORT EO
Αγοράστε MUGWORT EO (Artemisia absinthium L., CAS 8008-93-3) απευθείας από την BERNARDI GROUP, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: C-TPAT, EcoVadis.
- Αναφορά: Wormwood Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- EcoVadis
- FDA Registered
- Sedex
Προμηθεύεται από
- BERNARDI GROUP — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Artemisia absinthium L.
- Αριθμός CAS: 8008-93-3 (Γνωστό και ως: 84929-19-1)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Φύλλα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Europe
- North Africa
- Western Asia
- USA
- China
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Absinthe oil
- Absinthium oil
- Artemisia absinthium oil
- Artemisia oil
- Armoise oil
- Absinthium
- Armoise
- Armoise extract
- Oils, wormwood
- WORMWOOD OIL
- Wormwood (Artemisia absinthium L.)
- Armoise oil (Artemisia vulgaris L.)
- Wormwood oil (Artemisia absinthium L.)
- Arthemisia wormseeds (Artemisia cina Berg.)
- Armoise oil; Southernwood oil
- WORMWOOD OIL CUBA
- WORMWOOD OIL ITALY
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-93-3, 84929-19-1
- INCI: Artemisia Vulgaris Oil
- FEMA: 3116
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Κίνα
- Cedarome — Καναδάς
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
BERNARDI GROUP — προφίλ προμηθευτή