Marula Oil
Αγοράστε Marula Oil (Sclerocarya birrea) απευθείας από την BSG Global Wholesale, Νότια Αφρική. Φυτικό έλαιο. Πιστοποιήσεις: Ecocert, ISO/IEC 17025, Organic.
- Αναφορά: Sclerocarya Birrea
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Cosmetics, Personal Care, Pharmaceutical
Από BSG Global Wholesale
- Χώρα Προέλευσης: Νότια Αφρική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- ISO/IEC 17025
- Organic
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- BSG Global Wholesale — Jeffreys Bay, Νότια Αφρική
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Sclerocarya birrea
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Πυρήνας
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
BSG Global Wholesale — προφίλ προμηθευτή