Mace Oil
Αγοράστε Mace Oil (Myristica fragrans Houtt., CAS 8007-12-3) απευθείας από την Indo World Trading Corporation, Ινδία. Αιθέριο Έλαιο.
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- FDA Registered
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Indo World Trading Corporation — New Delhi, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Myristica fragrans Houtt.
- Αριθμός CAS: 8007-12-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Καρπός
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Indonesia
- India
- Sri Lanka
- Guatemala
- Malaysia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Oil of mace
- Macis oil
- Mace Essential Oil
- Javitri oil
- Oils, mace
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-12-3
- INCI: MYRISTICA FRAGRANS ARIL OIL
- FEMA: 2653
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- HDDES GROUP — Σρι Λάνκα
- OQEMA — Ηνωμένο Βασίλειο
- Plant Lipids Private Limited — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 9
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Indo World Trading Corporation — προφίλ προμηθευτή