Mace Oil
Mace Oil (Myristica fragrans Houtt., CAS 8007-12-3, Menşe: Sri Lanka) ürününü doğrudan Plant Lipids Private Limited (Hindistan) firmasından satın alın.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Plant Lipids Private Limited firmasından
- Menşei Ülke: Sri Lanka
- Yetiştirme Yöntemi: Konvansiyonel
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FDA 21 CFR
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14064-1
- ISO 9001:2015
- ISO/IEC 17025
Tedarik Eden
- Plant Lipids Private Limited — Cochin, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Myristica fragrans Houtt.
- CAS Numarası: 8007-12-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Meyve
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Indonesia
- India
- Sri Lanka
- Guatemala
- Malaysia
Alternatif İsimler
- Oil of mace
- Macis oil
- Mace Essential Oil
- Javitri oil
- Oils, mace
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: IFRA uyumlu
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-12-3
- INCI: MYRISTICA FRAGRANS ARIL OIL
- FEMA: 2653
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- HDDES GROUP — Sri Lanka
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- OQEMA — Birleşik Krallık
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 9
- Tüm tedarikçileri gör