Lavender Oil
Αγοράστε Lavender Oil (Lavandula angustifolia, CAS 8000-28-0, Προέλευση: Ινδία) απευθείας από την FP Aromatics, Σιγκαπούρη. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Lavender
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λουλουδάτο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από FP Aromatics
- Χώρα Προέλευσης: Ινδία
- Περιοχή: Kashmir
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- UEBT Member
Προμηθεύεται από
- FP Aromatics — Singapore, Σιγκαπούρη
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Lavandula angustifolia
- Αριθμός CAS: 8000-28-0
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Mediterranean
- Europe
- Africa
- Canary Islands
- Middle East
- India
- Bulgaria
- France
- China
- Northern Spain
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Lavender essential oil
- English Lavender Oil
- True Lavender Oil
- Common Lavender Oil
- Lavandula angustifolia oil
- Lavandula officinalis oil
- Lavander oil
- Lavendel oel
- Lavendel oel [German]
- Oil of lavender
- Oils, lavender
- Lavender flower oil
- Lavender flowers oil
- LAVENDER OIL
- Lavender essential oils
- LAVENDER DIVA PAYS EO
- Lavande HE
Περιγραφή καταλόγου
- Lavendula Angustifolia. Produced from high altitude lavender grown in the Kashmir region of India.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8000-28-0
- INCI: LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL
- FEMA: 2622
- EC: 289-995-2
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Κίνα
- AromaSeed — Γαλλία
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 20
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
FP Aromatics — προφίλ προμηθευτή