Lavender Oil
Lavender Oil (Lavandula angustifolia, CAS 8000-28-0) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Lavender
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Çiçeksi
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Lavandula angustifolia
- CAS Numarası: 8000-28-0
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Mediterranean
- Europe
- Africa
- Canary Islands
- Middle East
- India
- Bulgaria
- France
- China
- Northern Spain
Alternatif İsimler
- Lavender essential oil
- English Lavender Oil
- True Lavender Oil
- Common Lavender Oil
- Lavandula angustifolia oil
- Lavandula officinalis oil
- Lavander oil
- Lavendel oel
- Lavendel oel [German]
- Oil of lavender
- Oils, lavender
- Lavender flower oil
- Lavender flowers oil
- LAVENDER OIL
- Lavender essential oils
- LAVENDER DIVA PAYS EO
- Lavande HE
Katalog açıklaması
- Calming, floral essential oil used widely in aromatherapy and cosmetic products.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-28-0
- INCI: LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL
- FEMA: 2622
- EC: 289-995-2
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Çin
- AromaSeed — Fransa
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 20
- Tüm tedarikçileri gör