LAVANDIN ABRIALIS EO
LAVANDIN ABRIALIS EO (Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel., CAS 8022-15-9) ürününü doğrudan AromaSeed (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Lavandin Abrialis
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Çiçeksi
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- HACCP
- IFEAT Member
Tedarik Eden
- AromaSeed — Brovès En Seillans, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel.
- CAS Numarası: 8022-15-9
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- France
- Spain
Alternatif İsimler
- Abrial lavandin oil
- Lavandin abrialis oil
- Oil lavandin abrialis
- Lavandula hybrida abrial herb oil
- Abrialis Lavandin Oil
- LAVANDIN ABRIALIS EO
Tanımlayıcılar
- CAS: 8022-15-9
- INCI: LAVANDULA HYBRIDA OIL
- FEMA: 2618
- EC: 294-470-6
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 2