Lauric Acid
Lauric Acid (Cocos nucifera, Elaeis guineensis, Laurus nobilis, CAS 143-07-7) ürününü doğrudan Elchemy (Hindistan) firmasından satın alın. Aroma Kimyasalı.
- Kategori: Aroma Kimyasalı
Materyal Spesifikasyonları
- Ürün Açıklaması: Characteristic, like oil of bay
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Uçuculuk: Top (Tahmini)
- Uygulamalar: Home Care, Personal Care
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- GMP
- Halal
- Kosher
- RSPO
Tedarik Eden
- Elchemy — Mumbai, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Cocos nucifera, Elaeis guineensis, Laurus nobilis
- CAS Numarası: 143-07-7
- Menşei Türü: Doğala Özdeş
- Madde sınıfı: Tanımlı molekül
- Doğada bulunur: Doğrulandı
- IFRA İlgili: No
- Uçuculuk: Top (Tahmini)
- Tipik Renk: Colorless Needles
- Kaynama noktası: 91.4 °C
- Tipik Özgül Ağırlık: 0.8679 – 0.883
- Tipik Kırılma İndeksi: 1.4183
- Referans veriler: PubChem
Tipik Menşei Yerleri
- Southeast Asia
- Brazil
- Mediterranean
Alternatif İsimler
- Dodecanoic acid
- n-Dodecanoic acid
- Dodecylic acid
- Laurostearic acid
- Vulvic acid
- Dodecoic acid
- 1-Undecanecarboxylic acid
- C12:0
- lauric acid
- Dodecanoate
- Dodecylcarboxylate
- Duodecylic acid
- Aliphat No. 4
- Neo-fat 12
- Ninol AA62 Extra
- Wecoline 1295
- Hydrofol acid 1255
Teknik Belgeler
Katalog açıklaması
- Lauric acid, a saturated fatty acid found in coconut oil and palm kernel oil, is widely used in the home and personal care industry due to its antimicrobial properties and emulsifying abilities.
Tanımlayıcılar
- CAS: 143-07-7
- INCI: LAURIC ACID
- FEMA: 2614
- EC: 205-582-1
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 2