Jojoba Oil
Jojoba Oil (Simmondsia chinensis (Link) C.K. Schneid., CAS 61789-91-1) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın.
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Simmondsia chinensis (Link) C.K. Schneid.
- CAS Numarası: 61789-91-1 (Şu adla da bilinir: 90045-98-0)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- USA
- Mexico
- Argentina
- Israel
- Chile
- Egypt
- Panama
- South Africa
- India
Alternatif İsimler
- Jojoba Liquid Wax
- Jojoba Wax
- Jojoba Seed Oil
- Buxus Chinensis Oil
- Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
- Jojoba bean oil
- SIMMONDSIA CHINENSIS SEED WAX
- Jojoba oil
- Oils, jojoba
- Oils, jojoba-bean
- FloraEster Jojoba Oil
- Jojoba waxy substances
- Hydrogenated jojoba oil
- E-RASE
- Oils, jojoba, hydrogenated
- JOJOBA OIL, HYDROGENATED
- Waxes and Waxy substances, jojoba
- EPA Pesticide Chemical Code 067200
- SIMMONDSIA CHINENSIS CERA
Katalog açıklaması
- Excellent natural moisturizer and skin balancer.
Tanımlayıcılar
- CAS: 61789-91-1, 90045-98-0
- INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED WAX
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Esencias Martinez Lozano, S.A. — İspanya
- IBSINA — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 8
- Tüm tedarikçileri gör
Rakesh Sandal Industries — tedarikçi profili