Jasmine Sambac Wax
Αγοράστε Jasmine Sambac Wax (Jasminum sambac (L.) Aiton, CAS 91770-14-8) απευθείας από την Jasmine CE Pvt Ltd., Ινδία. Κερί. Πιστοποιήσεις: Ecocert, EcoVadis.
- Κατηγορία: Κερί
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λουλουδάτο
- Μορφή Προϊόντος: Κερί ανθέων
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance
Από Jasmine CE Pvt Ltd.
- Χώρα Προέλευσης: Ινδία
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- Ecocert
- EcoVadis
- EU Organic
- FDA Registered
- FSSAI
- Halal
- IFRA
- India Organic (NPOP)
- ISO 14001
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- UEBT
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Jasmine CE Pvt Ltd. — Chennai, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Jasminum sambac (L.) Aiton
- Αριθμός CAS: 91770-14-8
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Άνθος
- Μέρος Φυτού: Άνθος
- Σχετικό με IFRA: No
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Jasmine sambac wax
Περιγραφή καταλόγου
- Floral wax byproduct of concrete extraction from Jasminum sambac flowers.
Αναγνωριστικά
- CAS: 91770-14-8
- INCI: JASMINUM SAMBAC FLOWER WAX
Jasmine CE Pvt Ltd. — προφίλ προμηθευτή