Jasmine Oil
Jasmine Oil (Jasminum grandiflorum, CAS 8022-96-6) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Damıtma Fraksiyonu.
- Kategori: Damıtma Fraksiyonu
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Çiçeksi
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance
Rakesh Sandal Industries firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Jasminum grandiflorum
- CAS Numarası: 8022-96-6
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Egypt
- Morocco
- China
- France
- Italy
- Algeria
Alternatif İsimler
- Jasmine oil
- Oil of jasmine
Katalog açıklaması
- Exquisite floral essential oil and extract popular in luxury perfumery and attars.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8022-96-6
- INCI: JASMINUM OFFICINALE OIL
- EC: 289-960-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Çin
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- BMV Fragrances Private Limited — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 6
- Tüm tedarikçileri gör