HYSSOP
HYSSOP (Hyssopus officinalis L., CAS 8006-83-5) ürününü doğrudan Bontoux (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EcoVadis, FSSC 22000, HACCP.
- Referans: Hyssop Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Hyssopus officinalis L.
- CAS Numarası: 8006-83-5 (Şu adla da bilinir: 84603-66-7)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Southern Europe
- Middle East
- Western Asia
- North Africa
- France
- Spain
- Hungary
- Bulgaria
- Turkey
- Israel
Alternatif İsimler
- Hyssop Oil (Hyssopus officinalis)
- Hyssopus officinalis L. Oil
- Hyssopus officinalis, Azob
- Holy Herb Oil
- Hyssop oil
- Oils of hyssop
- Oils, hyssop
- Hyssopus officinalis oil
- Hyssopus officinalis leaf oil
- Hyssop oil (Hyssopus officinalis L.)
- OIL OF HYSSOP
- HYSSOP VOLATILE OIL
- HYSSOP OIL [FHFI]
- OIL OF HYSSOP [MI]
- HYSSOP FLOWERING TOP OIL
- HYSSOPUS OFFICINALIS VOLATILE OIL
- HYSSOPUS OFFICINALIS FLOWERING TOP OIL
- Oils,hyssop
- RefChem:856299
Tanımlayıcılar
- CAS: 8006-83-5, 84603-66-7
- INCI: HYSSOPUS OFFICINALIS LEAF OIL
- FEMA: 2591
- EC: 283-266-2
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 2