Ho Leaf oil
Αγοράστε Ho Leaf oil (Cinnamomum camphora, CAS 8022-91-1) απευθείας από την Enscent Biotechnology Co., Ltd., Κίνα. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis.
- Αναφορά: Ho Leaf Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Ξυλώδες
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
Προμηθεύεται από
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Cinnamomum camphora
- Αριθμός CAS: 8022-91-1
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Φύλλα
- Μέρος Φυτού: Φύλλα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- China
- Japan
- Taiwan
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Ho-Sho Oil
- Shiu Oil
- Holeaf oil
- Oil ho leaf
- Ho oil
- Oils, ho-sho
- Camphor leaf oil, formosan ho-sho
- Ho leaf oil (Cinnamomum camphora L.)
- Cinnamomum camphora linalooliferum leaf oil
- Cinnamomum camphora linaloolifera leaf oil
- RefChem:20823
Αναγνωριστικά
- CAS: 8022-91-1
- INCI: CINNAMOMUM CAMPHORA LINALOOLIFERUM LEAF OIL
- FEMA: 2231
- EC: 295-980-1
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Fuzhou Farwell Import & Export Co., Ltd. — Κίνα
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- OQEMA — Ηνωμένο Βασίλειο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 3
Enscent Biotechnology Co., Ltd. — προφίλ προμηθευτή