HE Anis Graine Egypte
Αγοράστε HE Anis Graine Egypte (Pimpinella anisum L., CAS 8007-70-3) απευθείας από την A. FAKHRY & CO., Αίγυπτος. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: C-TPAT, Demeter.
- Αναφορά: Anise Seed Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από A. FAKHRY & CO.
- Χώρα Προέλευσης: Αίγυπτος
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: Sweet anisic, warm, and pleasant if very slightly metallic,and quite penetrating. Dry-out is slightly softer.
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Αίγυπτος
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Pimpinella anisum L.
- Αριθμός CAS: 8007-70-3 (Γνωστό και ως: 84775-42-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Spain
- Turkey
- Egypt
- India
- Eastern Mediterranean
- Southwest Asia
- China
- Poland
- Russia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Anise Oil
- Aniseed Oil
- Anise oil (NF)
- Pimpinella
- Staraniseed oil
- Anise-oil
- Anis oel
- Star anise oil
- Oils, anise
- Anis oel [German]
- Anise oil [NF]
- Pimpinella anisum oil
- OIL OF ANISE
- Oils, pimpinella anisum
- Anise star (Illicium verum Hook, F.)
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Σημείο ανάφλεξης (δηλωμένο): 93 °C
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-70-3, 84775-42-8
- INCI: PIMPINELLA ANISUM SEED OIL
- FEMA: 2094
- EC: 283-872-7
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Κίνα
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 16
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
A. FAKHRY & CO. — προφίλ προμηθευτή