Grapefruit soluble
Αγοράστε Grapefruit soluble (Citrus paradisi, CAS 8016-20-4, Προέλευση: Ηνωμένες Πολιτείες) απευθείας από την Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL, Γαλλία.
- Αναφορά: Grapefruit Oil, Soluble
- Κατηγορία: Ειδική Βάση/Συμφωνία
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Εσπεριδοειδών
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL
- Χώρα Προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- Organic
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
Προμηθεύεται από
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Pégomas, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Citrus paradisi
- Αριθμός CAS: 8016-20-4 (Γνωστό και ως: 90045-43-5)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- USA
- South Africa
- Israel
- Brazil
- Argentina
- Mexico
- Cuba
- West Indies
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Grapefruit soluble
- Grapefruit Soluble Extract
Αναγνωριστικά
- CAS: 8016-20-4, 90045-43-5
- INCI: CITRUS PARADISI PEEL OIL
- FEMA: 2530
- EC: 232-433-8
- Σχετικό με IFRA
Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — προφίλ προμηθευτή