Grapefruit Oil Per Kg
Αγοράστε Grapefruit Oil Per Kg (Citrus paradisi, CAS 8016-20-4) απευθείας από την Suyash Ayurveda, Ινδία. Αιθέριο Έλαιο. Οσφρητική οικογένεια: Εσπεριδοειδών.
- Αναφορά: Grapefruit Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Εσπεριδοειδών
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance, Food & Beverage, Personal Care
Από Suyash Ayurveda
- Μεγέθη συσκευασίας: 1 kg · 5 kg · 10 kg · 25 kg
Προμηθεύεται από
- Suyash Ayurveda — Surat, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Citrus paradisi
- Αριθμός CAS: 8016-20-4
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Φλούδα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- USA
- South Africa
- Israel
- Brazil
- Argentina
- Mexico
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Grapefruit peel oil expressed
- Citrus × paradisi oil
- Oil of Shaddock
- Oils, grapefruit
- Oil of grapefruit
- Citrus paradisi oil
- Citrus paradisi peel oil
- Grapefruit oil, expressed
- Coldpressed grapefruit oil
- Grapefruit oil, coldpressed
- Grapefruit oil, expressed (Citrus paradisi Macf.)
- Grapefruit Oil, Coldpressed, FCC
- PARADISE CITRUS OIL
- GRAPEFRUIT OIL [FHFI]
- Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil
Περιγραφή καταλόγου
- Grapefruit oil is a type of essential oil that is extracted from the peel of grapefruits through cold pressing or steam distillation. It is a pale yellow or greenish liquid with a fresh, citrusy, and slightly bitter scent.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8016-20-4
- INCI: CITRUS PARADISI PEEL OIL
- FEMA: 2530
- EC: 616-973-5
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- dsm-firmenich — Ελβετία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Suyash Ayurveda — προφίλ προμηθευτή