Grape Seed Oil
Grape Seed Oil (Vitis vinifera, CAS 8024-22-4) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Grapeseed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Vitis vinifera
- CAS Numarası: 8024-22-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Alternatif İsimler
- Grapeseed oil
- Grape seed oil
- Vitis vinifera seed oil
- Huile de pépins de raisin
Katalog açıklaması
- A gentle emollient that has skin regenerating and restructuring properties.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8024-22-4
- INCI: VITIS VINIFERA SEED OIL
Şu tedarikçilerde de var
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Clive Teubes Group — Güney Afrika
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 4
Rakesh Sandal Industries — tedarikçi profili