Glabridin
Glabridin (Glycyrrhiza glabra, CAS 59870-68-7) ürününü doğrudan Elchemy (Hindistan) firmasından satın alın. Fonksiyonel bileşen. Sertifikalar: FDA Registered.
- Kategori: Fonksiyonel bileşen
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Uygulamalar: Cosmetics
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- GMP
- Halal
- Kosher
- RSPO
Tedarik Eden
- Elchemy — Mumbai, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Glycyrrhiza glabra
- CAS Numarası: 59870-68-7
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Tanımlı molekül
- Kaynak Bölümü: Kökler
- IFRA İlgili: No
Katalog açıklaması
- Glabridin is a natural isoflavane derived from the root extract of Glycyrrhiza glabra (licorice). It is widely used in the cosmetic industry for its skin-lightening and antioxidant properties. Glabridin inhibits melanin synthesis.
Tanımlayıcılar
- CAS: 59870-68-7