Galbanum Oil
Αγοράστε Galbanum Oil (Ferula galbaniflua, CAS 8023-91-4) απευθείας από την OQEMA, Ηνωμένο Βασίλειο. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: BRC, EcoVadis, Halal, IFRA.
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πράσινο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από OQEMA
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- EcoVadis
- Halal
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
Προμηθεύεται από
- OQEMA — Carterton, Ηνωμένο Βασίλειο
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Ferula galbaniflua
- Αριθμός CAS: 8023-91-4 (Γνωστό και ως: 93165-40-3)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Iran
- Afghanistan
- India
- Turkey
- Middle East
- Eastern Mediterranean
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Galbanum oil
- Galbanum essential oil
- Oils, galbanum
- Ferula galbaniflua resin oil
- Galbanum resin oil
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8023-91-4, 93165-40-3
- INCI: FERULA GALBANIFLUA RESIN OIL
- FEMA: 2501
- EC: 296-925-4
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- dsm-firmenich — Ελβετία
- FLORAL CONCEPT — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές