FENNEL
Αγοράστε FENNEL (Foeniculum vulgare, CAS 84455-29-8) απευθείας από την Bontoux, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis, FSSC 22000, HACCP, IFEAT Member.
- Αναφορά: Fennel
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Foeniculum vulgare
- Αριθμός CAS: 84455-29-8
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Spain
- Hungary
- France
- Tasmania
- Egypt
- Mediterranean
- Italy
- Greece
- United Kingdom
- North Africa
- India
- United States
- Moldavia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Sweet Fennel Essential Oil
- Fennel Roman Oil
- Common Fennel Oil
- Fennel Oil, Sweet
- Fennel Oil, Bitter
- Oil of Fennel
- Foeniculum vulgare oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 84455-29-8
- INCI: FOENICULUM VULGARE OIL
- FEMA: 2483
- EC: 282-892-3