Dill Weed Oil 40 %
Dill Weed Oil 40 % (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) ürününü doğrudan OQEMA (Birleşik Krallık) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: BRC, EcoVadis.
- Referans: Dill Weed
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- BRC
- EcoVadis
- Halal
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
Tedarik Eden
- OQEMA — Carterton, Birleşik Krallık
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Anethum graveolens
- CAS Numarası: 8006-75-5 (Şu adla da bilinir: 90028-03-8)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- United States
- Canada
- Hungary
- India
- Bulgaria
- Ukraine
- France
Alternatif İsimler
- Dill Herb Oil
- American Dillweed Oil
- European Dill
- Dillweed oil
- Anethi oil
- Dillfruechte oil
- Dill oil indian
- Dill fruit oil
- Dill oil
- Dill seed oil
- Dill weed oil
- Oil of dill
- Oils, dill
- Dill seed extract
- Dill seed oil european
- Dill seed oil, indian
Tanımlayıcılar
- CAS: 8006-75-5, 90028-03-8
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS SEED OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- Bontoux — Fransa
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 5
- Tüm tedarikçileri gör