Cypress Oil
Cypress Oil (Cupressus sempervirens, CAS 8013-86-3) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Cypress
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Cupressus sempervirens
- CAS Numarası: 8013-86-3 (Şu adla da bilinir: 84696-07-1)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Mediterranean
- Spain
- France
- Morocco
- Italy
- Cyprus
- Iran
- Southern Europe
- Western Asia
Alternatif İsimler
- Cypress Oil LMR
- Italian Cypress
- Mediterranean Cypress
- Persian Cypress
- Cypress oil
- Cypress absolute
- Oils, cypress
- Cupressus sempervirens oil
- Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil
- Cypress oil (Cupressus sempervirens L.)
- RefChem:20757
- Cupressus Sempervirens Branch/Leaf Oil
- Cypress oil, from Callitris intratropica
Tanımlayıcılar
- CAS: 8013-86-3, 84696-07-1
- INCI: CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL
- EC: 283-626-9
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Aromáticas Soleo — İspanya
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Bontoux — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 12
- Tüm tedarikçileri gör