CYPRESS EO
Αγοράστε CYPRESS EO (Cupressus sempervirens, CAS 8013-86-3) απευθείας από την AromaSeed, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: HACCP, IFEAT Member.
- Αναφορά: Cypress
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Ξυλώδες
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από AromaSeed
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- HACCP
- IFEAT Member
Προμηθεύεται από
- AromaSeed — Brovès En Seillans, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Cupressus sempervirens
- Αριθμός CAS: 8013-86-3 (Γνωστό και ως: 84696-07-1)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Mediterranean
- Spain
- France
- Morocco
- Italy
- Cyprus
- Iran
- Southern Europe
- Western Asia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Cypress Oil LMR
- Italian Cypress
- Mediterranean Cypress
- Persian Cypress
- Cypress oil
- Cypress absolute
- Oils, cypress
- Cupressus sempervirens oil
- Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil
- Cypress oil (Cupressus sempervirens L.)
- RefChem:20757
- Cupressus Sempervirens Branch/Leaf Oil
- Cypress oil, from Callitris intratropica
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8013-86-3, 84696-07-1
- INCI: CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL
- EC: 283-626-9
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aromáticas Soleo — Ισπανία
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Clive Teubes Group — Νότια Αφρική
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 12
- Δείτε όλους τους προμηθευτές