Cotton Seed Oil
Cotton Seed Oil (Gossypium hirsutum L., CAS 8001-29-4) ürününü doğrudan Indo World Trading Corporation (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Cottonseed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Indo World Trading Corporation — New Delhi, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Gossypium hirsutum L.
- CAS Numarası: 8001-29-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- China
- India
- Pakistan
- USA
- Uzbekistan
Alternatif İsimler
- Cotton oil
- Gossypium hirsutum Oil
- Oils, Cottonseed
- Oleum Gossypii Seminis
- Cotton seed oil
- Cottonseed oil (NF)
- Lipomul IV
- COTTONSEED OIL
- Cottonseed oil [NF]
- Cottonseed oil, winterized
- Cottonseed oil, fatty acid
- Cottonseed acidulated soapstock
- Cotton seed oil [Oil, edible]
- NCI-C50168
- Deodorized winterized cottonseed oil
- Solvent extracted crude cottonseed oil
- EPA Pesticide Chemical Code 031602
Tanımlayıcılar
- CAS: 8001-29-4
- INCI: GOSSYPIUM HIRSUTUM EXTRACT
- EC: 232-280-7
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 1
Indo World Trading Corporation — tedarikçi profili