Cotton Seed Egypt
Cotton Seed Egypt (Gossypium hirsutum L., CAS 8001-29-4) ürününü doğrudan A. FAKHRY & CO. (Mısır) firmasından satın alın. Bitkisel yağ. Sertifikalar: C-TPAT.
- Referans: Cottonseed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
A. FAKHRY & CO. firmasından
- Tedarikçinin koku tanımı: Warm nutty odor with nutty odor.
Sertifikalar & Standartlar
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Tedarik Eden
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Mısır
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Gossypium hirsutum L.
- CAS Numarası: 8001-29-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- China
- India
- Pakistan
- USA
- Uzbekistan
Alternatif İsimler
- Cotton oil
- Gossypium hirsutum Oil
- Oils, Cottonseed
- Oleum Gossypii Seminis
- Cotton seed oil
- Cottonseed oil (NF)
- Lipomul IV
- COTTONSEED OIL
- Cottonseed oil [NF]
- Cottonseed oil, winterized
- Cottonseed oil, fatty acid
- Cottonseed acidulated soapstock
- Cotton seed oil [Oil, edible]
- NCI-C50168
- Deodorized winterized cottonseed oil
- Solvent extracted crude cottonseed oil
- EPA Pesticide Chemical Code 031602
Tanımlayıcılar
- CAS: 8001-29-4
- INCI: GOSSYPIUM HIRSUTUM EXTRACT
- EC: 232-280-7
Şu tedarikçilerde de var
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 1
A. FAKHRY & CO. — tedarikçi profili