Coriander Seed Essential Oil
Coriander Seed Essential Oil (Coriandrum sativum L., CAS 8008-52-4, Menşe: Rusya, Bulgaristan) ürününü doğrudan Payan Bertrand (Fransa) firmasından satın alın.
- Kategori: Uçucu Yağ
- %100 doğal
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Payan Bertrand firmasından
- Menşei Ülke: Rusya · Bulgaristan
- %100 doğal: ✓ Evet
Sertifikalar & Standartlar
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Tedarik Eden
- Payan Bertrand — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Coriandrum sativum L.
- CAS Numarası: 8008-52-4 (Şu adla da bilinir: 84775-50-8)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Russia
- India
- Morocco
- Eastern Europe
- France
- Ukraine
Alternatif İsimler
- Coriander fruit oil
- Oil of coriander
- Coriander oil FCC
- Coriander Seed Oil
- Coriander oil
- Coriander Seed
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: FEMA GRAS
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Katalog açıklaması
- Catalogue ref. E1917.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8008-52-4, 84775-50-8
- INCI: CORIANDRUM SATIVUM FRUIT OIL
- FEMA: 2334
- EC: 283-880-0
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Hindistan
- AromaSeed — Fransa
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 17
- Tüm tedarikçileri gör