Coriander Seed Egypt
Αγοράστε Coriander Seed Egypt (Coriandrum sativum L., CAS 8008-52-4) απευθείας από την A. FAKHRY & CO., Αίγυπτος. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: C-TPAT, Demeter.
- Αναφορά: Coriander Seed
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
Από A. FAKHRY & CO.
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: Fresh linalolic, slightly fruity; dry-out is slight spicy citrus orange aspect on a woody-soapy background.
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Αίγυπτος
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Coriandrum sativum L.
- Αριθμός CAS: 8008-52-4 (Γνωστό και ως: 84775-50-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Russia
- India
- Morocco
- Eastern Europe
- France
- Ukraine
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Coriander fruit oil
- Oil of coriander
- Coriander oil FCC
- Coriander Seed Essential Oil
- Coriandrum sativum Seed Oil
- Cilantro Seed
- Chinese Parsley
- Dhania
- Coriander oil
- Oils, coriander
- Coriander absolute
- Coriander oil [NF]
- Coriandrum sativum oil
- essential oil, Coriandrum sativum
- Coriander oil (Coriandrum sativum L.)
- Coriander oleoresin/extract (Coriandrum sativum L.)
- Coriandrum sativum
- Coriander oleoresin
- Coriander seed water
- CORIANDER SEED OIL
- CORIANDER OIL [II]
- CORIANDER OIL [FCC]
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-52-4, 84775-50-8
- INCI: CORIANDRUM SATIVUM FRUIT OIL
- FEMA: 2334
- EC: 283-880-0
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- AromaSeed — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 17
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
A. FAKHRY & CO. — προφίλ προμηθευτή