Coriander
Αγοράστε Coriander (Coriandrum sativum L., CAS 8008-52-4) απευθείας από την Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd., Ινδία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Coriander Seed Essential Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- IFEAT Member
- REACH
Προμηθεύεται από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Mumbai, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Coriandrum sativum L.
- Αριθμός CAS: 8008-52-4 (Γνωστό και ως: 84775-50-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Russia
- India
- Morocco
- Eastern Europe
- France
- Ukraine
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Coriander fruit oil
- Oil of coriander
- Coriander oil FCC
- Coriander Seed Oil
- Coriander oil
- Coriander Seed
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-52-4, 84775-50-8
- INCI: CORIANDRUM SATIVUM FRUIT OIL
- FEMA: 2334
- EC: 283-880-0
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- AromaSeed — Γαλλία
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 16
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — προφίλ προμηθευτή