Colorless Sesame Absolute on solvent
Αγοράστε Colorless Sesame Absolute on solvent (Sesamum indicum, CAS 8008-74-0, Προέλευση: Ινδία) απευθείας από την ROBERTET, Γαλλία. Απόλυτο.
- Αναφορά: Sesame Seed Absolute
- Κατηγορία: Απόλυτο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γκουρμάν
- Μορφή Προϊόντος: Απόλυτο
Από ROBERTET
- Χώρα Προέλευσης: Ινδία
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- GMP
- HACCP
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- TSCA
- UEBT
- UN Global Compact
Προμηθεύεται από
- ROBERTET — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Sesamum indicum
- Αριθμός CAS: 8008-74-0
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Absolute
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- Africa
- China
- Myanmar
- Sudan
- Turkey
- France
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Sesamum indicum absolute
- Sesame SFE Absolute
- Sesame oil
- Gingilli oil
- Teel oil
- Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil
- Sesamum Orientale Oil
- Sesamum Orientale Seed Oil
- Sesame oil (JP18/NF)
- Sextra
- Gingelly oil
- Oleum sesami
- Gingely oil
- Sesame seed oil
- Oils, sesame
- Sesamum indicum oil
- Sesame oil [JAN:NF]
- Oils, glyceridic, sesame
- Sesame oil [Oil, edible]
- Fats and Glyceridic oils, sesame
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-74-0
- INCI: SESAMUM INDICUM SPROUT EXTRACT
- EC: 232-370-6
Διατίθεται επίσης από
- dsm-firmenich — Ελβετία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 1