CHAMOMILE ROMAN EO
CHAMOMILE ROMAN EO (Chamaemelum nobile, CAS 8015-92-7, Menşe: İsviçre, Fransa, İtalya) ürününü doğrudan dsm-firmenich (İsviçre) firmasından satın alın.
- Referans: Roman Chamomile Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Aromatik
- Koku Notaları: Chamomile, Fruity, Herbal
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Üretim Süreci: Hydro Distillation
- Uygulamalar: Fine Fragrance, Food & Beverage
dsm-firmenich firmasından
- Menşei Ülke: İsviçre · Fransa · İtalya
- Tedarikçinin koku tanımı: A bright, crisp, sweet, fruity, herbaceous fresh scent with bitter top note and tea-like facet.
Mevcut formlar (1)
- Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- Halal
- IFRA
- ISO 9235
- Kosher
- NATRUE
- NATRUE Natural
- NATRUE Organic
- Non-GMO Project Verified
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- USDA Organic
- Vegan Certified
Tedarik Eden
- dsm-firmenich — Satigny, İsviçre
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Chamaemelum nobile
- CAS Numarası: 8015-92-7 (Şu adla da bilinir: 84649-86-5)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- France
- Italy
- USA
- United Kingdom
- Belgium
- Hungary
- Argentina
- Southern Europe
- Western Europe
- Mediterranean
Alternatif İsimler
- English Chamomile
- Garden Chamomile
- Sweet Chamomile
- True Chamomile
- Low Chamomile
- Mother's Daisy
- Chamomile Oil Roman
- Noble Chamomile
- Oils, chamomile
- Oil of chamomile
- Chamomile oil, roman
- English camomille oil
- English chamomile oil
- CHAMOMILE OIL
- Chamomille oil, Roman
- Chamomile oil, english
- Chamomile oil (Roman)
- Anthemis nobilis flower oil
- Chamomile flower oil, Roman
- Chamomile flower oil, English
- Chamomile flower, Roman, oil (Anthemis nobilis L.)
- Chamomile flower, English, oil (Anthemis nobilis L.)
- Chamomile Roman
- Ground-apple
- Whig Plant
- Anthemis nobilis oil
- Chamaemeleum nobile oil
- Camomile oil, Roman
- Chamaemelum nobile flower oil, Roman
- Chamomile Flower, English, Oil
- Chamaemelum nobile oil
Tanımlayıcılar
- CAS: 8015-92-7, 84649-86-5
- INCI: ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL
- FEMA: 2275
- EC: 283-467-5
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- AromaSeed — Fransa
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Bontoux — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 12
- Tüm tedarikçileri gör