CHAMOMILE ROMAN EO
Αγοράστε CHAMOMILE ROMAN EO (Chamaemelum nobile, CAS 8015-92-7, Προέλευση: Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία) απευθείας από την dsm-firmenich, Ελβετία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Roman Chamomile Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Αρωματικό
- Οσφρητικές Νότες: Chamomile, Fruity, Herbal
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Διαδικασία Παραγωγής: Hydro Distillation
- Εφαρμογές: Fine Fragrance, Food & Beverage
Από dsm-firmenich
- Χώρα Προέλευσης: Ελβετία · Γαλλία · Ιταλία
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: A bright, crisp, sweet, fruity, herbaceous fresh scent with bitter top note and tea-like facet.
Διαθέσιμες μορφές (1)
- Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- Halal
- IFRA
- ISO 9235
- Kosher
- NATRUE
- NATRUE Natural
- NATRUE Organic
- Non-GMO Project Verified
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- USDA Organic
- Vegan Certified
Προμηθεύεται από
- dsm-firmenich — Satigny, Ελβετία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Chamaemelum nobile
- Αριθμός CAS: 8015-92-7 (Γνωστό και ως: 84649-86-5)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- France
- Italy
- USA
- United Kingdom
- Belgium
- Hungary
- Argentina
- Southern Europe
- Western Europe
- Mediterranean
Εναλλακτικές Ονομασίες
- English Chamomile
- Garden Chamomile
- Sweet Chamomile
- True Chamomile
- Low Chamomile
- Mother's Daisy
- Chamomile Oil Roman
- Noble Chamomile
- Oils, chamomile
- Oil of chamomile
- Chamomile oil, roman
- English camomille oil
- English chamomile oil
- CHAMOMILE OIL
- Chamomille oil, Roman
- Chamomile oil, english
- Chamomile oil (Roman)
- Anthemis nobilis flower oil
- Chamomile flower oil, Roman
- Chamomile flower oil, English
- Chamomile flower, Roman, oil (Anthemis nobilis L.)
- Chamomile flower, English, oil (Anthemis nobilis L.)
- Chamomile Roman
- Ground-apple
- Whig Plant
- Anthemis nobilis oil
- Chamaemeleum nobile oil
- Camomile oil, Roman
- Chamaemelum nobile flower oil, Roman
- Chamomile Flower, English, Oil
- Chamaemelum nobile oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-92-7, 84649-86-5
- INCI: ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL
- FEMA: 2275
- EC: 283-467-5
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- AromaSeed — Γαλλία
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 12
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
dsm-firmenich — προφίλ προμηθευτή