Certified Organic Sandalwood Oil
Certified Organic Sandalwood Oil (Santalum spicatum, CAS 8024-35-9) ürününü doğrudan Dutjahn Sandalwood Oils (Avustralya) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Australian Sandalwood Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance
Dutjahn Sandalwood Oils firmasından
- Menşei Ülke: Avustralya
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- HACCP
- Organic
- PEFC
- Sedex
- UEBT
Tedarik Eden
- Dutjahn Sandalwood Oils — Osborne Park, Avustralya
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Santalum spicatum
- CAS Numarası: 8024-35-9 (Şu adla da bilinir: 8006-87-9, 92875-02-0)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Odun
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Australia
- Western Australia
- South Australia
Alternatif İsimler
- Western Australian sandalwood oil
- Fusanus Spicatus Wood Oil
- Santalum Spicatum Wood Oil
- Sandalwood Oil West Australia
- Santalum spicatum oil
- Sandalwood oil, Western Australia
- santalum spicata wood (sandalwood) oil, parfum
- SANTALUM SPICATUM VOLATILE OIL
- Santal spicatum HE
Katalog açıklaması
- Select grade essential oil from wild harvested wood certified to Australian Certified Organic standards with warm, woody, and light spice notes.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8024-35-9, 8006-87-9, 92875-02-0
- INCI: SANTALUM SPICATA WOOD OIL
- FEMA: 3005
- EC: 296-618-5
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- Bontoux — Fransa
- dsm-firmenich — İsviçre
- Lluch Essence — İspanya
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 5
- Tüm tedarikçileri gör