Carrot Seed Oil
Carrot Seed Oil (Daucus carota, CAS 8015-88-1) ürününü doğrudan Suyash Ayurveda (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Koku ailesi: Bitkisel.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance, Personal Care
Suyash Ayurveda firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
- Ambalaj boyutları: 15 ml
Tedarik Eden
- Suyash Ayurveda — Surat, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Daucus carota
- CAS Numarası: 8015-88-1
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- France
- India
- Hungary
- Egypt
- Europe
- Asia
- North Africa
Alternatif İsimler
- Carrot seed oil
- Carrot seed essential oil
- Wild carrot seed oil
- Carrotseed oil
- Daucus carota seed oil
Katalog açıklaması
- Essential oil distilled from wild carrot (Daucus carota) seeds, renowned for skin rejuvenation.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8015-88-1
- INCI: DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL
- FEMA: 2244
- EC: 284-545-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- AromaSeed — Fransa
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Fransa
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 12
- Tüm tedarikçileri gör