Carrot Seed Essential Oil Egypt (HE Carotte Graine Egypte)
Αγοράστε Carrot Seed Essential Oil Egypt (HE Carotte Graine Egypte) (Daucus carota, CAS 8015-88-1) απευθείας από την A. FAKHRY & CO., Αίγυπτος. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Carrot Seed Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γήινο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από A. FAKHRY & CO.
- Χώρα Προέλευσης: Αίγυπτος
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: Diffusive aldehydic , almost peachy odour with a hint of a hay note.
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Αίγυπτος
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Daucus carota
- Αριθμός CAS: 8015-88-1
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- France
- India
- Hungary
- Egypt
- Europe
- Asia
- North Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Wild Carrot Oil
- Queen Anne's Lace Oil
- Daucus Carota Oil
- Carrotseed Oil
- Carrots
- Daucus carota
- Carrot oil
- Daucus oil
- Carrot seed oil
- Oils, carrot
- Oils, carrot seed
- Queen ann's lace oil
- Carrot seed oil (Daucus carota L.)
- CARROT OIL [FHFI]
- CARROT SEED ABSOLUTE
- DAUCUS CAROTA SEED OIL
- CARROT SEED OIL [FCC]
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-88-1
- INCI: DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL
- FEMA: 2244
- EC: 284-545-1
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Γαλλία
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 12
- Δείτε όλους τους προμηθευτές