Caraway Seed Oil
Caraway Seed Oil (Carum carvi L., CAS 8000-42-8) ürününü doğrudan MOMEN for Essential Oils & Aromatic Products (Mısır) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage, Pharmaceutical
MOMEN for Essential Oils & Aromatic Products firmasından
- Menşei Ülke: Mısır
- Ambalaj: Varil
- Ambalaj boyutları: 1 kg · 5 kg · 25 kg · 180 kg
- Özel ambalaj mümkün
Sertifikalar & Standartlar
- Halal
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- Kosher
Tedarik Eden
- MOMEN for Essential Oils & Aromatic Products — Tanta, Mısır
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Carum carvi L.
- CAS Numarası: 8000-42-8 (Şu adla da bilinir: 85940-31-4)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Netherlands
- Hungary
- Egypt
- Europe
Alternatif İsimler
- Caraway Oil FCC
- Carum carvi oil
- Oils, caraway
- Caraway oil (NF)
- Caraway extract
- Caraway oil
- Kuemmel oil
- Black seed oil
- Oils, carum carvi
- Caraway oil [NF]
- Kuemmel oil [German]
- OIL OF CARAWAY
- CCRIS 7119
- Caraway seed oil (Carum carvi L.)
- Caraway black oil (Nigella sativa L.)
- Caraway Oil, FCC
Katalog açıklaması
- Caraway Seed Oil is a premium essential oil distilled from the seeds of Carum carvi, known for its warm, spicy, and slightly peppery aromatic profile. This oil is widely used in the flavor, pharmaceutical, and fragrance industries due to its distinctive, sharp, and refreshing character.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-42-8, 85940-31-4
- INCI: CARUM CARVI SEED OIL
- FEMA: 2238
- EC: 607-245-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- AromaSeed — Fransa
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 7
- Tüm tedarikçileri gör
MOMEN for Essential Oils & Aromatic Products — tedarikçi profili