Cananga Essential Oil
Cananga Essential Oil ürününü doğrudan Payan Bertrand (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: Ecocert, IFRA, ISO 22000. Koku ailesi: Çiçeksi.
- Referans: Cananga Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
- %100 doğal
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Çiçeksi
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage
Payan Bertrand firmasından
- Menşei Ülke: Endonezya
- %100 doğal: ✓ Evet
Sertifikalar & Standartlar
- Ecocert
- IFRA
- ISO 22000
Tedarik Eden
- Payan Bertrand — Grasse, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Cananga odorata (DC) Hook. f. & Thomson subsp. macrophylla
- CAS Numarası: 68606-83-7 (Şu adla da bilinir: 93686-30-7)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Çiçek
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Indonesia
- Philippines
- Southeast Asia
Alternatif İsimler
- Java cananga oil
- Cananga flower oil
- Canangium odoratum macrophylla oil
- Oils, cananga
- Canaga oil
- Java canaga oil
- Cananga oil, Java
- Cananga oil (Cananga odorata hook. f. and thoms.)
- Cananga oil Java
- CANANGA EO
- CANANGA OIL CHINA
- KENANGA FLOWER OIL
- CANANGA OIL [FCC]
- minyak kenanga
- phuli kenanga
Ürün Özellikleri
- Uygunluk beyanları: FEMA GRAS
- Tedarikçi tarafından beyan edilmiştir — bağımsız olarak doğrulanmamıştır.
Katalog açıklaması
- Catalogue ref. E1120.
Tanımlayıcılar
- CAS: 68606-83-7, 93686-30-7
- INCI: CANANGA ODORATA FLOWER OIL
- FEMA: 2232
- EC: 281-092-1
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 7
- Tüm tedarikçileri gör