CAMPHOR OIL
Αγοράστε CAMPHOR OIL (Cinnamomum camphora, CAS 8008-51-3) απευθείας από την Clive Teubes Group, Νότια Αφρική. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: BP, HACCP, Halal.
- Αναφορά: Camphor Oil White
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Προμηθεύεται από
- Clive Teubes Group — Johannesburg, Νότια Αφρική
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Cinnamomum camphora
- Αριθμός CAS: 8008-51-3
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- China
- Japan
- Taiwan
- India
- Sri Lanka
- Egypt
Εναλλακτικές Ονομασίες
- White camphor oil
- Camphor oil
- Oil of camphor
- Oils, camphor
- Light camphor oil
- Formosa camphor oil
- Japanese camphor oil
- Camphor oil [light]
- Light oil of camphor
- White oil of camphor
- Oil of Camphor White
- Camphor oil, Japanese
- Cinnamomum camphora oil (white fraction)
- Camphre Blanche HE
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-51-3
- INCI: CINNAMOMUM CAMPHORA BARK OIL
- FEMA: 2231
- EC: 295-980-1
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Κίνα
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 9
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Clive Teubes Group — προφίλ προμηθευτή