Bitter Gourd Seed Oil Per Kg
Αγοράστε Bitter Gourd Seed Oil Per Kg (Momordica charantia) απευθείας από την Suyash Ayurveda, Ινδία. Οσφρητική οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό.
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Suyash Ayurveda
- Μεγέθη συσκευασίας: 1 kg · 10 kg · 25 kg
Προμηθεύεται από
- Suyash Ayurveda — Surat, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Momordica charantia
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Κύρια συστατικά: linoleic acid, oleic acid, momordicine, charantin, vicine, cucurbitacin B
Περιγραφή καταλόγου
- Bitter gourd seed oil, derived from the seeds of Momordica charantia, is rich in fatty acids, flavonoids, alkaloids, and sterols. Used in traditional medicine, skincare, hair care, massage, and culinary applications.
Suyash Ayurveda — προφίλ προμηθευτή