Bay Oil Per Kg
Bay Oil Per Kg (Laurus nobilis, CAS 8007-48-5) ürününü doğrudan Suyash Ayurveda (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Koku ailesi: Baharatlı.
- Referans: Laurel Leaf Essential Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Food & Beverage, Personal Care, Pharmaceutical
Suyash Ayurveda firmasından
- Ambalaj boyutları: 1 kg · 5 kg · 10 kg
Tedarik Eden
- Suyash Ayurveda — Surat, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Laurus nobilis
- CAS Numarası: 8007-48-5
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Yapraklar
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Turkey
- Croatia
- Serbia
- Italy
- France
- China
- Hungary
- Greece
- Albania
- Mediterranean
- Asia Minor
Alternatif İsimler
- Laurel Leaf Oil
- Laurel Leaf Eo
- Laurel Leaf oil Org LMR
- Bay laurel oil
- Sweet bay oil
- Bay leaf oil
- True laurel oil
- Oils, sweet bay
- Bay oil, sweet
- Oil of sweet bay
- Laurus nobilis oil
- Laurus nobilis leaf oil
- Mediterranean bay oil
- Volatile oil of laurel
- Oil of mediterranean bay
- Bay sweet oil (Laurus nobilis L.)
- Oils,sweet bay
- RefChem:21054
- Laurel Nobilis Oil
- Bay Laurel Essential Oil
- Laurel Leaf Oil Organic
Katalog açıklaması
- Bay oil is an essential oil derived from the leaves of the bay tree (Laurus nobilis), obtained through steam distillation with a strong, spicy, and herbaceous aroma with a slightly floral undertone.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-48-5
- INCI: LAURUS NOBILIS LEAF OIL
- FEMA: 2125
- EC: 283-272-5
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Hindistan
- Bontoux — Fransa
- Kütaş Group — Türkiye
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 8
- Tüm tedarikçileri gör