Bay Oil Per Kg
Αγοράστε Bay Oil Per Kg (Laurus nobilis, CAS 8007-48-5) απευθείας από την Suyash Ayurveda, Ινδία. Αιθέριο Έλαιο. Οσφρητική οικογένεια: Πικάντικο.
- Αναφορά: Laurel Leaf Eo
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Food & Beverage, Personal Care, Pharmaceutical
Από Suyash Ayurveda
- Μεγέθη συσκευασίας: 1 kg · 5 kg · 10 kg
Προμηθεύεται από
- Suyash Ayurveda — Surat, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Laurus nobilis
- Αριθμός CAS: 8007-48-5
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Φύλλα
- Μέρος Φυτού: Φύλλα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Turkey
- Croatia
- Serbia
- Italy
- France
- China
- Hungary
- Greece
- Albania
- Mediterranean
- Asia Minor
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Laurel Leaf oil Org LMR
- Bay laurel oil
- Sweet bay oil
- Bay leaf oil
- True laurel oil
- Oils, sweet bay
- Bay oil, sweet
- Oil of sweet bay
- Laurus nobilis oil
- Mediterranean bay oil
- Volatile oil of laurel
- Oil of mediterranean bay
- Bay sweet oil (Laurus nobilis L.)
- Laurel berries (Laurus nobilis L.)
- Oils,sweet bay
- Laurel berry oil
- RefChem:21054
- LAURUS NOBILIS FRUIT OIL
- Laurel Nobilis Oil
- Laurel Leaf
- Bay Laurel Essential Oil
- Laurel Leaf Oil Organic
- Laurel Leaves Essential Oil
- Bay Laurel
- Sweet Bay
Περιγραφή καταλόγου
- Bay oil is an essential oil derived from the leaves of the bay tree (Laurus nobilis), obtained through steam distillation with a strong, spicy, and herbaceous aroma with a slightly floral undertone.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-48-5
- INCI: LAURUS NOBILIS OIL
- FEMA: 2125
- EC: 283-272-5
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Suyash Ayurveda — προφίλ προμηθευτή