Bay Leaf Oil, West Indian, Rectified
Αγοράστε Bay Leaf Oil, West Indian, Rectified (Pimenta racemosa, CAS 8006-78-8) απευθείας από την Lluch Essence, Ισπανία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: AEO.
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- AEO
- EcoVadis
- FAMI-QS
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- RSPO
- Sedex
Προμηθεύεται από
- Lluch Essence — Prat De Llobregat, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Pimenta racemosa
- Αριθμός CAS: 8006-78-8
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Φύλλα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- West Indies
- Caribbean
- Dominica
- Jamaica
- South America
- Central America
- Indian Ocean islands
- Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Bay Oil
- West Indian Bay Essential Oil
- Bay Rum Tree Oil
- Myrcia Oil
- Pimenta Acris (Bay) Leaf Oil
- Bay St. Thomas Oil
- Ciliment
- Wild Clove
- Bayberry Tree
- Wild Cinnamon
- Myrcia Acris
- Pimenta Acris
- Bay St. Thomas Essential Oil
- Laurel leaf oil
- Oil of myrcia
- Bay leaf oil
- Bay oil terpenes
- Bois d'inde
- Oil of bay
- Oils, bay
- Bay oil, tartrated
- Pimenta racemosa oil
- West indian bay oil
- Bay laurel noble oil
- Bay oil, west indian
- Oil of bay, terpeneless
Αναγνωριστικά
- CAS: 8006-78-8
- INCI: PIMENTA ACRIS LEAF OIL
- FEMA: 2122
- EC: 294-376-5
- Σχετικό με IFRA
Lluch Essence — προφίλ προμηθευτή