Bay Leaf Oil 15ML
Αγοράστε Bay Leaf Oil 15ML (Laurus nobilis, CAS 8007-48-5) απευθείας από την Suyash Ayurveda, Ινδία. Αιθέριο Έλαιο. Οσφρητική οικογένεια: Πικάντικο.
- Αναφορά: Laurel Leaf Eo
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Food & Beverage, Personal Care
Από Suyash Ayurveda
- Μεγέθη συσκευασίας: 15 ml
Προμηθεύεται από
- Suyash Ayurveda — Surat, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Laurus nobilis
- Αριθμός CAS: 8007-48-5
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Φύλλα
- Μέρος Φυτού: Φύλλα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Turkey
- Croatia
- Serbia
- Italy
- France
- China
- Hungary
- Greece
- Albania
- Mediterranean
- Asia Minor
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Laurel Leaf oil Org LMR
- Bay laurel oil
- Sweet bay oil
- Bay leaf oil
- True laurel oil
- Oils, sweet bay
- Bay oil, sweet
- Oil of sweet bay
- Laurus nobilis oil
- Mediterranean bay oil
- Volatile oil of laurel
- Oil of mediterranean bay
- Bay sweet oil (Laurus nobilis L.)
- Laurel berries (Laurus nobilis L.)
- Oils,sweet bay
- Laurel berry oil
- RefChem:21054
- LAURUS NOBILIS FRUIT OIL
- Laurel Nobilis Oil
- Laurel Leaf
- Bay Laurel Essential Oil
- Laurel Leaf Oil Organic
- Laurel Leaves Essential Oil
- Bay Laurel
- Sweet Bay
Περιγραφή καταλόγου
- Bay oil, also known as bay laurel oil, is an essential oil derived from leaves of Laurus nobilis, featuring a distinctive, spicy, and herbal fragrance.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-48-5
- INCI: LAURUS NOBILIS OIL
- FEMA: 2125
- EC: 283-272-5
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Suyash Ayurveda — προφίλ προμηθευτή