Arachis Oil (Peanut Oil)
Arachis Oil (Peanut Oil) (Arachis hypogaea, CAS 8002-03-7) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Peanut Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics
Rakesh Sandal Industries firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Arachis hypogaea
- CAS Numarası: 8002-03-7
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- South America
- Mexico
- Central America
- India
- China
Alternatif İsimler
- Arachis Oil
- Groundnut Oil
- Earthnut Oil
- Katchung Oil
- Oleum arachidis
- Peanut oil (JP18/NF)
- Peanut extract
- Oils, peanut
- Pecan shell powder
- NUT Oil
- Indigenous peanut oil
- PEANUT OIL
- Peanut oil [JAN:NF]
- Solvent crude peanut oil
- Peanut oil [Oil, edible]
Katalog açıklaması
- Natural carrier oil good for all skin types and sunburn treatment.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8002-03-7
- EC: 232-296-4
Şu tedarikçilerde de var
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Suyash Ayurveda — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 3
Rakesh Sandal Industries — tedarikçi profili