Anisyl Acetate
Anisyl Acetate (CAS 104-21-2) ürününü doğrudan Asia Specialty Ingredients Joint Stock Company (Vietnam) firmasından satın alın. Aroma Kimyasalı.
- Referans: P-Anisyl Acetate
- Kategori: Aroma Kimyasalı
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Çiçeksi
- Uçuculuk: Orta (Tahmini)
- Uygulamalar: Animal Feed, Cosmetics, Fine Fragrance, Food & Beverage
Asia Specialty Ingredients Joint Stock Company firmasından
- Menşei Ülke: Vietnam
Sertifikalar & Standartlar
- FSSC 22000
- HACCP
- Halal
- IFEAT Member
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Sedex
Tedarik Eden
- Asia Specialty Ingredients Joint Stock Company — Hung Yen, Vietnam
Teknik Özellikler
- CAS Numarası: 104-21-2
- Menşei Türü: Sentetik
- Madde sınıfı: Tanımlı molekül
- Doğada bulunur: Doğrulandı
- IFRA İlgili: No
- Uçuculuk: Orta (Tahmini)
- Kaynama noktası: 235 °C
- Tipik Özgül Ağırlık: 1.104
- Tipik Kırılma İndeksi: 1.511
- Referans veriler: PubChem
Alternatif İsimler
- 4-Methoxybenzyl acetate
- Anisyl acetate
- (4-methoxyphenyl)methyl acetate
- Benzyl alcohol, p-methoxy-, acetate
- Benzenemethanol, 4-methoxy-, acetate
- RefChem:112843
- Cassie ketone
- P-METHOXYBENZYL ACETATE
- ACETATO ANISILO NATURAL A 1
- Acetic acid 4-methoxy-benzyl ester
- Anisyl alcohol, acetate
- p-Methoxybenzyl alcohol acetate
- Benzyl alcohol, acetate
- Benzenemethanol, acetate
- Acetic Acid Anisyl Ester
- Acetic Acid 4-Methoxybenzyl Ester
- KST-1A0421
- (4-hydroxy-3-nitrophenyl)(3-nitrophenyl)arsinic acid
- AR-1A5851
- Anisyl acetate (natural)
- Anisyl acetate, p-isomer
- Anisyl Acetate (Isomer Unspecified)
Katalog açıklaması
- Extracted from essential oils. Mainly used in Flavor, Fragrance, Perfume, Cosmetic, Animal Feed, and Pharmaceutical
Tanımlayıcılar
- CAS: 104-21-2
- INCI: P-ANISYL ACETATE
- FEMA: 2098
- EC: 203-185-8
Şu tedarikçilerde de var
- Ascent Finechem — Hindistan
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- MANE — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 4
Asia Specialty Ingredients Joint Stock Company — tedarikçi profili